Met kleine aanpassingen maak je al een Groot verschil

Webdesign met oog voor toegankelijkheid

ronde afbeelding met daarin een palet met kwast

Start voor je klaar bent! Ook mijn website is nog niet perfect toegankelijk, maar ook met kleine aanpassingen maak je al een groot verschil voor een ander.

Mijn auti-brein zorgt ervoor dat een website logisch is, logisch qua indeling, opmaak en navigatie. Geen verwarrende semi-grappige namen voor je webpagina's maar, gewoon gelijk duidelijk waar het over gaat.

De kleuren op je website hebben een goed contrast, en ja daarmee kan je website er nog steeds onwijs tof uitzien!

Foto's hebben een functie en voegen iets toe, het navigeren door je website gaat als vanzelf.

Het aller belangrijkste, je krijgt een website die werkt, letterlijk, want een website moet aan het werk voor jou. Klanten aantrekken, je zichtbaarheid vergroten en een goed visitekaartje zijn van wie je bent, wat je doet en waar je voor staat!

Wat dat kost, zo'n nieuwe toegankelijke website?

Webdesign

Een website met oog voor toegankelijkheid, standaard 5 pagina's (Bijv. Home/ Aanbod/ Over mij/ Contact/ Blog). Vanaf prijs; je ontvangt natuurlijk een offerte speciaaal voor jou op maat.

982

Uurtarief

Voor aanpassingen na oplevering van je website. Bijvoorbeeld teksten of foto's, maar natuurlijk ook het plaatsen van Blog's etc.

60

Uurtarief spoed (na 17.30 uur en weekend)

Voor spoedklussen die niet kunnen wachten tot de volgende (werk)dag of na het weekend.

87,50

Voor aanpassingen en spoedklussen maak ik graag, vooraf een inschatting van de uren of je ontvangt een offerte op maat. Genoemde bedragen zijn excl 21% btw, en ik factureer per 15 minuten.

Hoe beginnen we?

Kennismaken

Een eerste (digitale) ontmoeting waarin ik graag hoor wat je doet, maar ook wat je verwacht van je website. 

Offerte

Naar aanleiding van je wensen, aantal pagina's etc. ontvang je van mij een offerte op maat. 

Aan de slag

Is de offerte akkoord? Dan gaan we aan de slag. Ik stuur je een link naar jouw Trello-Bord. Hier staat precies op, wat ik wanneer van je nodig heb. En natuurlijk wanneer je van mij eerste resultaten mag verwachten. 

Concept

Een spannend moment, het eerste concept is klaar. Aan jou de schone taak je eerste concept website te bekijken (uiteraard volledig afgeschermd voor nieuwsgierige blikken) en je op en aanmerkingen door te geven. 

Klaar!

Je aanpassingen zijn verwerkt, en je website is klaar. Samen bepalen we het moment waarop je website Live gaat. Zet de champagne koud, je mag trots zijn op jezelf!

Je website is Live en klaar om voor jou aan het werk te gaan. 

 

Klaar om een verschil te maken?

Je laat die website bouwen die verbindt, voor je aan het werk gaat en waarmee jij het verschil gaat maken? Plan dan gelijk die kennismakingsafspraak en we gaan snel samen aan de slag. 

Scroll naar boven